PETITIE ARTICOL DE LEGE 213 COD PENAL

duminică, 7 martie 2010

LOCATIE IN ARAD UNDE SE DEMONTEAZA FRAUDULOS DISPOZITIVELE GPS!!!




Nu stiu daca va vine sa credeti....dar la jumatatea lunii decembrie am avut o anume OTTHOFER FABIOLA care ne-a dus la camatari in Arad 2 masini un POLO si un GOLF pe care am platit NOI 3300 euro pentru a le recupera.POLITIA NU A FACUT NIMIC cu toate interventiile si cunostiintele suspuse pe care le avem..HAHAHA nu pot sa cred le-am pus la dispozitie locatiile prin GPS ale masinii, rezultatele din anchetele proprii...MURA IN GURA!!! si nu sunt in stare de nimic ...Si parca nu era destul in februarie avem un smecher pe nume Roman Bogdan copilul primarului din DETA judetul timis care s-a "SUPARAT" pe noi ca ne-am permis sa ii cerem banii pe inchiriere la timp, si nu ne-a mai adus masina...Un PASSAT de data aceasta...din nou am facut toate demersurile....pana chiar am chemat si ProTV -ul si tot nimic...pana parca printr-o minune ne suna politia ca a gasit masina abandonata intr-o parcare.
Ceea ce vreau sa subliniez este :

CASA UNUI ELECTRICIAN DIN ARAD VIZAVI DE CARTIERUL "VERDE" ,LA IESIRE SPRE ORADEA PE E671 UNDE NE-AU FOST DEMONTATE 3 DISPOZITIVE GPS DE PE MASINI FRAUDULOS DE AMBII INFRACTORI PREZENTATI MAI SUS NE AVAND NICI O LEGATURA UNUL CU CELALALT...ESTE O CASA IN CAMP! AM INAINTAT TOATE INFORMATIILE ORGANELOR DE POLITIE SI DEGEABA...SE PARE CA BAIATUL E CUNOSCUT IN ARAD..CHIAR IN JUDET PRINTRE INFRACTORI.

DRAGII MEI COLEGI...NU EXISTA POLITIE LUATI-VA GANDUL!!!... NOI NE-AM LUAT ARME SI SUNTEM PREGATITI PENTRU URMATORII CURAJOSI!...ASTA E ROMANIA!

12 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]



<< Pagina de pornire